Duo tot kwintet

Een paar dagen, een paar weken met vrienden of lief. Back to the basic's. Water halen, mobielen aan de kant en 'n wedstrijdje Kubben of Mollky. Niksen. Schommelen, soezen in de hangmat, picknicken op een kleedje. Nieuwe vrienden maken. 's Avonds uren rond het kampvuur elkaar belangrijke verhalen vertellen. Als de avond valt en iemand zijn gitaar pakt dan kan het zomaar zijn dat je jezelf hoort zingen. Of dat je na een paar nachten onder zeil opeens weer weet waar het voor jou over gaat.

Even genoeg van alle basic's en cosyness? Ontdek dan de actie in de Achterhoek. Suppen, waterskiën, kleiduiven schieten, bootje huren, naar het klimbos of de dierentuin. Eet goed en betaalbaar in het schaftlokaal van de DRU, haal een goed belegd broodje bij Broods of laat Holiday de vette bek bezorgen.

 

Pollen en Mollen is een camping waar je goed samen naar toe kan. 

 

Per boeking kun je een plek voor maximaal 4 personen regelen.  Boek je een duo tot kwintet plek dan boek je automatisch voor 2 tot max 4 personen. Natuurlijk kun je hier ook prima solo kamperen. Let op; de duo tot kwintet plekken boek en betaal je voor minimaal twee personen, ook als je solo komt.

 

Boek je de Tentsile boomtent, dan boek je automatisch voor max. twee personen, ook als je solo komt. 

 

Boek je de Bell-tent ( maximaal 2 personen) dan hou je vast van een klein beetje extra luxe. Onze Bell-tent is ingericht met een Japans futon bed, heeft een groot rond kleed over de gehele diameter van de tent en er zijn slingers en lampjes. Beddegoed is inbegrepen en iedere vrijdag brengen we je schoon beddengoed mocht je langer blijven dan een week. Inbegrepen is ook een 2-persoons basecamp-in-a-bag. 

 

Boek je de de Waard Lepelaar ( maximaal 4 personen) dan staat de tent op en de basecamp- in- a -bag ligt voor je klaar. Zelf nog even de spullen uitpakken en je vakantie kan beginnen.

 

Boek je de de Waard Papegaaiduiker ( maximaal 2 personen) dan zet je de tent eerst zelf op ( kom je er niet uit dan helpen we je natuurlijk). Wil je een base-camp-in-bag erbij huren? Dat kan. Je mag ook je eigen potten, pannen en slaapspullen mee brengen.

 

Heb je wel een tent maar geen spullen? Dan huur je alleen een plek en een Basecamp-in-a-bag. Let op: er zijn een beperkt aantal basecamps in a bag: op=op.

 

Klik hier voor de plattegrond

Klik hier voor de tarieven 2023