Proef-kamperen

 

All by your self 

Als je dat wilt.

Met een de Waard tent, een goedgevulde plunjebaal -basecamp-in a-bag- vol campingspul en een kookboek onder de arm sturen we je de wei in. Je zet zelf de tent op, misschien wel voor de allereerste keer. Als je dat wilt en leuk lijkt. Geef het nadrukkelijk aan tijdens het boeken, anders hebben wij de tent voor je opgezet. Je ontdekt zelf wat er allemaal in een base-camp-in-a bag- aan spul zit. Pak het uit, kijk wat je allemaal nodig hebt om te kamperen. En dat is toch best nog wat. Wij zijn benieuwd hoe het je bevalt en horen graag hoe je het vindt. 

 

With a little help

Vind je dit net een beetje te veel van het goede dan laat je ons - deels -  het werk doen. Wij zetten de tent voor je op, zorgen voor een tafel, luie stoeltjes en de base-camp-in-a-bag staat voor je klaar in de tent. Uitpakken doe je zelf. Luchtbed oppompen ook.

 

Lazy afternoon

Vind je dit echt heel veel te veel van het goede en wil je toch wel graag het kamperen uitproberen, kies dan voor de basic ingerichte tent. Slapen op een opgedekt Japans futon bed, onder een dekbed. Geen zeil onder je voeten, wel een kleed. Alles wat je aan pitjes, potten, pannen, borden, bestek en afwasteiltjes nodig hebt staat in de tent in een (kleine) kast voor je klaar. Nog steeds echt kamperen, maar wij hebben een begin voor je gemaakt.