• Tents only, people only kamperen met eigen tent of een van onze te huren tenten met basecamp-in-a-bag.
  • Wij vinden het fijn dat je er bent.
Achterhoek kamperen camping minicamping tents-only rustig Pieterpad trekkersveld de Waard Lepelaar huurtent boomtent stretchtent Weltevree

 

Proefkamperen

De Waard Lepelaar 4 personen (with a little help)

Tussen fris groen en jonge aanplant staat onze Lepelaar voor je klaar. De plek is ruim opgezet. Ook hier een comfortabele 100m2. Buiten vind je een picknicktafel en een bijzettafel met vier vlinderstoelen van Lafuma.

Binnen vind je vier slaapplekken, een tafeltje met twee bankjes en een dubbeldeurs kastjes voor je potten en pannen.In de base-camps-in-a-bag die voor je klaar staat in de tent vind je alles wat je nodig hebt om te slapen en allerhande kook- en eetgerei.

 

Indeling

De Lepelaar is een ruime vierpersoons familie-vriendentent. Ruim, mooi van lijn ( vinden wij) en een duurzame stormtent. Door de grote luifel biedt hij veel schaduw bij de tent of een prima afdek bij regen. De Lepelaar is voorzien van twee twee-persoons slaapcabines, vier enkele luchtbedden, vier slaapzakken, vier lakenzakken en vier (dunne) kussens. De slaapgedeeltes zijn met een gordijn van elkaar gescheiden. Doe ze open of rits ze weg en je slaapt met maximaal vier in een grote ruimte. Of hou lekker veel beweeg-en opberg ruimte over als je met zijn tweeën kampeert. 

 

Zelf meenemen, niet inbegrepen

  • Handdoeken
  • Thee-vaatdoeken
  • Een dekbed met overtrek als je liever niet in een slaapzak slaapt

 

De inhoud van een base-camp-in-a-bag vind je hier.

Als je voor het eerst kampeert vind je hier een paklijst.

De tarieven 2023 vind je hier.