Kom je Solo of wil je alleen of met zijn twee op het trekkersveldje?

Wij houden van samen. En toch weten we ook als geen ander dat tijd alleen voorwaarde is voor alle samen.

Pollen en Mollen is een camping waar je met vrienden naartoe kan. Zeker. Maar zeker is ook dat je prima alleen kan komen. Als je rust zoekt om na te denken, of gewoon even met jezelf wil zijn. Of als je het Pieterpad aan het wandelen bent en voor 1 nacht een plekje zoekt. Dan kies je of voor een eenpersoons kampeerplek of voor het trekkersveldje.

 

Voor als je dat boek in een ruk wil lezen, een rustige nacht na die zware vier-daagse training, of sterrenkijken tot de maan en weer terug.

Gewoon de stad even ontvluchten ( of je kinderen, of je partner) is natuurlijk ook een heel goede reden. Een goed gesprek met jezelf, schrijven, mijmeren en nadenken. 

Wij zullen je met rust laten. Je hoeft het alleen maar even te zeggen.

 

Goed om te weten

De eenpersoonsplek is net als de andere plekken n ruime 100m2. Soms heb je gewoon even heel veel ruimte nodig voor jezelf. Dat kan. Dat snappen wij zelfs heel goed. 

Op het trekkersveldje sta je met meer op een veldje. Dit veldje is niet genummerd en je kiest je eigen plek, rekening houdend met eventuele andere trekkers en Backpackers.

De Solo plekken zijn ook echt bedoeld voor in je up. Alle ruimte voor jezelf. Heel letterlijk.

Op het trekkersveldje kun je met meer dan 1 persoon boeken. Voor als je niet zoveel ruimte nodig hebt en misschien toch alweer in de vroege ochtend wilt vertrekken.

 

Wij vinden het fijn als je er bent.