• Tents only, people only kamperen met eigen tent of een van onze te huren tenten met basecamp-in-a-bag.
  • Wij vinden het fijn dat je er bent.

Tents only

 

Wat een prachtig eerste seizoen hebben wij gehad! Heel veel dank aan alle lieve, vrolijke en gezellige kampeerders die we hebben mogen ontvangen. Wat hebben jullie allemaal enthousiast gereageerd op onze camping.

Vanaf april 2024 zijn wij weer open, boeken kan rond de jaarwisseling. Hou onze insta in de gaten voor de precieze datum.

 

Hou jij ook zo van kamperen met je tent? En van rust en ruimte? Luieren in een fieldchair onder de stretchtent, lichtjes aan, je boek erbij. Je bent heel welkom. Wij hebben 10 ruime kampeerplekken voor je gemaaid en een trekkersveld veilig omheind met een Engels hekkie. Het enige wat je nog hoeft te doen is je tent van zolder halen, boeken in je tas en je vakantie kan beginnen. Nou ja, bijna dan. Want meestal moet er toch nog 't e.e.a. meer mee. 

 

Klinkt dat je fijn in je oren en zou je dat allemaal wel eens willen uit proberen? 

Heb je alleen geen tent, geen luchtbedden, geen potten en pannen en wat je allemaal zo meer nodig hebt? Huur dan een van onze tenten met een base camp in a bag. Daar zit alles in wat je nodig hebt voor een kampeer ervaring. Proef kamperen noemen we het, maar als je een beter woord kent horen we dat graag. Kamperen op de proef, uittesten, proberen. Wij hopen natuurlijk dat dat een fijne, waardevolle ervaring zal worden voor je. Beleef het zelf, ervaar hoe slapen onder zeil is en ontdek of je misschien volgend jaar wel je eigen tent gaat kopen. Wij willen je graag laten kennis maken met kamperen onder zeil. Waarom? Omdat wij dat de aller-aller-aller fijnste manier van ontspannen vinden. Wat denk je? Uitproberen?

 

Wij vinden het fijn dat je er bent.

 

Ons allereerste kampeer seizoen is gestart op 21 april en loopt tot 01 oktober 2023.

Wij verheugen ons op je komst. Volg je ons al op insta? Vinden we leuk.

De tarieven voor het seizoen 2023 vind je HIER

 

Filosofie 

Pollen en Mollen is een initiatief van twee ondernemende levenspartners. Bij alles wat we doen stellen we de vraag “wat zou de toekomst van onze ideeën en plannen vinden?” Duurzaam gebruik van onze planeet, gelijkwaardigheid, vertrouwen in elkaar, eigen verantwoordelijkheid en mede-verantwoordelijk en autonomie zijn daarbij belangrijke waardes. 

Daarom bleven we in de Achterhoek ook al wilden we meermalen terug naar het Brabantse. Verruilden stad voor platteland, braken muren door om licht binnen te laten en baanden een weg door brandnetels, dennenbomen en meters prikkeldraad. En na jaren hard werken kunnen we eindelijk zeggen: "Gelderland, wat ben je mooi!"

Je ziet het natuurlijk ook terug in wat we bieden. Zo kochten we een tweedehands sanitairgebouw en knapten het met veel liefde, aandacht en geduld op. Hergebruiken we materialen, wieden onkruid met de hand, planten wat goed is voor de bijen en kopen zoveel mogelijk lokaal in. We geven vertrouwen en medeverantwoordelijk door bijvoorbeeld geen borg te vragen maar wel een eerlijke prijs.

 

Tents only

Pollen en Mollen is een plek waar iedere tentliefhebber, boekenwurm, poëziefanaat, vrijetijdsfilosoof, stevige wandelaar, dag- en dauwtrapper, sterrenkijker en stiltevinder welkom is. Wij zijn een tents only camping. En hoe leuk alles op wielen ook is, bij ons kun je enkel met je tent kamperen. Of er een boeken. Wij verhuren een aantal de De Waard tenten. Stormvast, ruim, makkelijk op te zetten en fijne ontwerpen. 

 

Treat yourself well

Pollen en Mollen is een seizoenscamping in ontwikkeling. Seizoen 2023 was ons eerste echte seizoen. En wat voor een!

Wat een gezelligheid, volle bak, lieve mensen, prachtige tenten en zoveel enthousiaste reacties. Wij kijken terug op een heel mooi eerste seizoen. Heel veel dank daarvoor!

Een easy-going tweede seizoen start begin april 2024. Boeken daarvoor kan rondom het nieuwe jaar. Volg ons op inst want daar maken we de exacte datum bekend.

We zitten vol ideeën en plannen, maar eerst gaan we zelf op vakantie.

Treat yourself well.

 

Wij zijn een lgbtq veilige camping. Wij zijn een tents only camping. Wij vinden het fijn dat je er bent.

 

 

 

laatst bijgewerkt 16-09-2023/ma/pm2023