vuurschaal / kampvuur

Wil je graag een avond rondom een kampvuurtje bij je tent? Dat kan, en het mag ook tenzij de brandweer een vuurverbod heeft afgegeven. Natuurlijk ben je voorzichtig met vuur. Als je gaat slapen laat je vuur rustig uitdoven. Dit doe je door de kooltjes een beetje te verspreiden in de schaal. In geval van nood staan er emmers bluszand in de stretchtent voor je klaar. Doof het vuur niet met een plens water, dit kan gevaarlijk zijn. De afgekoelde as gaat de volgende dag in de daarvoor aangewezen plek. Alles om brand te voorkomen. Er geldt een maximum van 4 plekken per avond voor een vuurschaal. Dit om overlast te voorkomen. Eigen vuurschaal en hout meenemen kan daarom helaas niet. Na de verhuur lever je de vuurschaal leeg weer in. 

Hout is flink duurder geworden. Toch is een vuurtje stoken super gezellig. Wij hebben ook een grote vuurplaats met zitjes gemaakt waar je met meer omheen kan zitten. Deze plek is fijn om nieuwe vrienden te maken en tegelijk om de kosten van het hout te delen.

Bij de receptie kun je een tostipan (gietijzer) lenen. We hebben er een aantal voor de leen, en op is op.  

Vuurschaal/hout: € 15,00 ( ong.30 dm), bosje aanmaakstokjes en twee marshmallow stokken. Reserveren kan ter plekke, afhankelijk van de beschikbaarheid en instructie brandweer.