Kamperen bij Pollen & Mollen

 

Pollen en Mollen is een tentencamping in Gelderland, de Achterhoek. Dichtbij Doetinchem, een half uurtje van de Veluwe.

Grappige koepeltentjes, opblaasbare reuzen. Vouwwagens met hun riante bed of met je allernieuwste daktent. Alles onder zeil is van harte welkom. Solo of met vrienden, sinds jaar en dag of voor het eerst, maar people only. 

Voor wie dat boek wil uitlezen, om dat éne zinvolle gesprek te voeren waar je al zo lang naar verlangde. Een rustige nacht na die flinke vierdaagse training of sterrenkijken tot de maan en weer terug. Gewoon de stad even ontvluchten (of je kinderen en/of partner) is natuurlijk ook een heel goede reden.

 

Geen feesten tot diep in de nacht, wel wakker getetterd worden door de familie koolmees. Geen lawaai van caravan-movers, wel struikelen over je eigen scheerlijn. Geen elektriciteit op je plek, wel ruim opgezette plekken tussen de bomen, struweelhagen en wilde bloemen. Geen super-de-luxe sanitair, wel schoon, net en fris. Badderen in de hottub. Spelletjes spelen in de stretchtent. Of koken.

 

Back to basic, ofwel bamping. Water halen, mobielen aan de kant en 'n wedstrijdje Kubben of Mollky. Niksen. Schommelen, soezen in de hangmat, picknicken op een kleedje. Nieuwe vrienden maken. 's Avonds uren rond het kampvuur elkaar belangrijke verhalen vertellen. Als de avond valt en iemand zijn gitaar pakt dan kan het zomaar zijn dat je jezelf hoort zingen. Of dat je na een paar nachten onder zeil opeens weer weet waar het voor jou over gaat.

 

Pollen en Mollen is een tentencamping waar je goed samen naar toe kan. 

Basisplek

Basisplekken zijn genummerde plekken van ruim 125m2 en bedoeld voor 2 tot 4 personen. Geen traditionele carré-indeling van het kampeerveld maar speels verspreid over het bijzonder vormgegeven terrein. Kom je met je vouwwagen dan vragen we je wel om niet met de auto op het terrein te rijden. We helpen je graag je vouwwagen op het tentenveld te duwen. 

 

Soloplek

Wij houden van samen. En toch weten we ook als geen ander dat tijd alleen voorwaarde is voor alle samen.

Pollen en Mollen is een camping waar je met vrienden naartoe kan. Zeker. Maar zeker is ook dat je prima alleen kan komen. Voor een goed gesprek met jezelf, schrijven, mijmeren en nadenken. 

Als je rust zoekt om na te denken, of gewoon even met jezelf wil zijn, dan kies je of voor een eenpersoons soloplekWij zullen je met rust laten. Je hoeft het alleen maar even te zeggen.

Trekkersplek

Pollen en Mollen is direct gelegen aan de Pieterpad etappe Zelhem - Braamt. Speciaal voor de Pieterpad-wandelaars, die 1 nacht willen blijven en de volgende ochtend vroeg weer op pad willen, hebben we vijf plekken beschikbaar op het trekkersveld.

Kleine Camper

Heb jij een kleine camper en heb je geen behoefte aan stroom? Of een daktent? Dan hebben we sinds kort twee plekken beschikbaar naast ons parkeerterrein. 

inbegrepen:

  • verblijf opgegeven aantal personen
  • de basisplek is een ruime 100m2
  • gebruik sanitair, diepvries voor elementen en stretchtent
  • gezamenlijke waterkoker en Nespresso-apparaat
  • 1 parkeerplek
  • WIFI en snellader voor mobielen