Tents only 

Pollen en Mollen is een tents only camping. Voor wie al jaren kampeert onder zeil en voor wie het wil uitproberen zonder direct een maandsalaris te investeren (zie proef-kamperen). Of voor wie een nacht onder de sterren wil slapen in de boomtent Tentsile. 

 

People only

Solo of met vrienden, sinds jaar en dag of voor het eerst, maar people only.

 

Voor wie dat boek wil uitlezen, om dat éne zinvolle gesprek te voeren waar je al zo lang naar verlangde. Een rustige nacht na die flinke vier-daagse training of sterrenkijken tot de maan en weer terug.

Gewoon de stad even ontvluchten (of je kinderen en/of partner) is natuurlijk ook een heel goede reden.

 

Geen feesten tot diep in de nacht, wel wakker getetterd worden door de familie koolmees. Geen lawaai van caravan-movers, wel struikelen over je eigen scheerlijn. Geen elektriciteit op je plek, wel ruim opgezette plekken tussen de bomen, struweelhagen en wilde bloemen. Geen super-de-luxe sanitair, wel schoon, net en fris. Badderen in de hottub. Spelletjes spelen in de stretchtent. Of koken. Back to basic, ofwel bamping.

Met een beetje geluk vreet de haas je blaadje sla van je ontbijt en kijkt de buizerd vanaf “zijn” schommel goedkeurend toe.

Je eigen viervoeter (s) blijven thuis. 

 

Pollen en Mollen is een kleine seizoenscamping waar je met vrienden naartoe kan, maar ook prima alleen. Pollen en Mollen is een camping waar je met je eigen tent naartoe kan, waar je een van onze huurtenten kan huren en zo ontdekt of kamperen iets voor je is. Een Bell-tent of een De Waard tent huren kan natuurlijk ook gewoon omdat ze zo fijn mooi zijn.

 

 

Wij vinden het fijn dat je er bent.