De werkers

Marlies zorgt ervoor dat je boeking en verblijf bij Pollen en Mollen vlekkeloos verloopt. Als je vragen hebt over je boeking, verblijf of vertrek dan kun je bij haar terecht. Ze kent de omgeving op haar duimpje en deelt die kennis graag met je. Zij heet je welkom, is vraagbaak, receptie en deel van de schoonmaakploeg tijdens je verblijf en zwaait je na je vakantie weer uit. 

 

Tot 14.00 loopt ze wel ergens rond met een emmer sop, een kruiwagen onkruid of een snoeischaar. Daarna verruilt ze buiten voor binnen, om daar orde op zaken te stellen. Behalve op de wisseldagen, dan is ze tot 20.00 uur bereikbaar. 

 

Michel zorgt voor de technische zaken. Een strak grasveld, werkende WIFI en warm water. Zaterdag is maaidag en zondag is zijn vrije dag. Door de week werkt hij als consultant en zul je hem alleen zien als er iets is met de wifi of het sanitair.

 

Jet zorgt in de zomervakantie voor schoon, fris en net sanitair. Ze maait het gras, knipt de kantjes en wiedt het onkruid. Ze weet waar je moet wezen voor een vuurschaal en hout, hoe je die aankrijgt en ook weer dooft.

Zij weet ook waar Marlies uithangt, mocht je haar nodig hebben en ze weet alles van onze juridische zaken. 

 

Lieve zorgt in de zomer maanden voor schoon, fris en net sanitair. Ze maait gras, knipt de kantjes en wiedt het onkruid. Ze weet waar je een leuke dag uit kunt hebben en ook waar het goed eten is. Ze weet alles van onze Bell tenten, De Apollo 3, boomtent, basecamp in a bag en ook nog van de website en Instagram. 

 

 

 

 

 

 

 

bijgewerkt 30 november 2021