De werkers

Marlies zorgt ervoor dat je boeking en verblijf bij Pollen en Mollen vlekkeloos verloopt. Als je vragen hebt over je boeking, verblijf of vertrek dan kun je bij haar terecht. Ze kent de omgeving op haar duimpje en deelt die kennis graag met je. Zij heet je welkom, is vraagbaak, wandelende receptie en deel van de schoonmaakploeg tijdens je verblijf en zwaait je na je vakantie weer uit. 

 

Tot 14.00 loopt ze wel ergens rond met een emmer sop, een kruiwagen onkruid of een snoeischaar. Daarna verruilt ze buiten voor binnen, om daar orde op zaken te stellen. Behalve op de wisseldagen, dan is ze tot 20.00 uur bereikbaar. Heb je een dringende vraag en zie je haar niet rondlopen dan kun je haar uiteraard appen. 

 

Michel zorgt voor de technische zaken. Een strak grasveld, werkende WIFI en warm water. Zaterdag is maaidag en zondag is zijn vrije dag. Door de week werkt hij als consultant en zul je hem alleen zien als er iets is met de wifi of het sanitair.

 

Jet zorgt in de zomervakantie voor schoon, fris en net sanitair. Ze maait het gras, knipt de kantjes en wiedt het onkruid. Ze weet waar je moet wezen voor een vuurschaal en hout, hoe je die aankrijgt en ook weer dooft. Zij weet ook waar Marlies uithangt, mocht je haar nodig hebben en ze weet alles van onze juridische zaken. Want eigenlijk is ze jurist, maar in de zomervakantie zit ze graag met de handen in de aarde of in een emmer sop.

 

Lieve zorgt in de zomer maanden ook al voor schoon, fris en net sanitair. Ze maait gras, wiedt het onkruid, legt klinkers en verbouwd hele schuren. Handige meid. Ze weet waar je een leuke dag uit kunt hebben en ook waar het goed eten is. Ze weet alles van onze Bell tenten, Lepelaar en andere de Waard-tenten, boomtent, basecamp in a bag en ook nog van de website. Na de zomer zit ze weer met haar neus in allerlei wet teksten.

 

Helen houdt van verhalen, schrijven, lezen en social's. Dat is maar goed ook want in het dagelijkse leven is ze journalist. Ze beheert onze social's, knipt de meest prachtige kiekjes, zet de mooiste on-line en vult onze fotobank. Je komt haar vast en zeker wel eens tegen, want ook al dompelt Helen zich heel graag in het stadse leven, diep in haar hart is ze een landgirl. Dus, zie je een vrolijke tante met wapperende haren vastgehouden door een boerenzakdoek, zittend op de zitmaaier? Precies. Je snapt hem al.

 

 

 

 

 

 

 

laatst bijgewerkt 11 oktober 2022