• Tents only, people only kamperen met eigen tent of een van onze te huren tenten met basecamp-in-a-bag.
  • Wij vinden het fijn dat je er bent.

De werkers

Marlies zorgt ervoor dat je boeking en verblijf bij Pollen en Mollen vlekkeloos verloopt. Als je vragen hebt over je boeking, verblijf of vertrek dan kun je bij haar terecht. Ze kent de omgeving op haar duimpje en deelt die kennis graag met je. Zij heet je welkom, is vraagbaak, wandelende receptie en deel van de schoonmaakploeg tijdens je verblijf en zwaait je na je vakantie weer uit. 

 

Tot 14.00 loopt ze wel ergens rond met een emmer sop, een kruiwagen onkruid of een snoeischaar. Daarna verruilt ze buiten voor binnen, om daar orde op zaken te stellen. Behalve op de wisseldagen, dan is ze tot 20.00 uur bereikbaar. Heb je een dringende vraag en zie je haar niet rondlopen dan kun je haar uiteraard appen. 

 

Michel zorgt voor groen, onderhoud en de technische zaken. Een strak grasveld, werkende WIFI en warm water. Zaterdag is maaidag en zondag is zijn vrije dag. Als hij dat tenminste kan. Want eigenlijk gebruikt hij de zondag om een mooie trap te maken, of een kast, of ergens een nieuwe kraan. Door de week werkt hij als consultant en zul je hem wat minder zien. 

 

Lieve zorgt in de zomer maanden ook al voor schoon, fris en net sanitair. Ze maait gras, wiedt het onkruid, legt klinkers en verbouwd hele schuren. Handige meid. Ze weet waar je een leuke dag uit kunt hebben en ook waar het goed eten is. Ze weet alles van onze Bell tenten, Lepelaar en andere de Waard-tenten, boomtent, basecamp in a bag en ook nog van de website. Ze maakt filmpjes en foto's voor Insta en schrijft ook nog eens de lieve en leuke teksten erbij. Al met al, een werker met een gouden hart, hoofd en handen. Na de zomer zit ze weer met haar neus in allerlei notariële wet teksten.

 

Jet zorgt in de zomervakantie voor schoon, fris en net sanitair. Ze maait het gras, knipt de kantjes en wiedt het onkruid. Ze weet waar je moet wezen voor een vuurschaal en hout, hoe je die aankrijgt en ook weer dooft. Zij weet ook waar Marlies uithangt, mocht je haar nodig hebben en ze weet alles van onze juridische zaken. Want eigenlijk is ze jurist, maar in de zomervakantie zit ze graag met de handen in de aarde of in een emmer sop.

 

Helen houdt van verhalen, schrijven, lezen en social's. Dat is maar goed ook want in het dagelijkse leven is ze journalist. Ze knipt graag  kiekjes en vult zo mede onze fotobank. Je komt haar vast en zeker wel eens tegen, want ook al dompelt Helen zich heel graag in het stadse leven, diep in haar hart is ze een landgirl. 

 

Seizoen 2023

Seizoen 2023 was ons eerste echte seizoen. En wat voor een. Onze wangen kleurden veel en vaak rood van de warme reacties.

Wat een rust en gezelligheid, saamhorigheid, volle bak bij tijd en wijle en nog steeds volop ruimte. Lieve mensen, prachtige tenten en zoveel enthousiaste reacties. Heel veel boeken zijn er gelezen, sterren gekeken, weerwolven verslagen en op adem gekomen. Wij kijken terug op een heel mooi eerste seizoen. Heel veel dank daarvoor lieve kampeerders, allemaal een plekje in ons hart.