De werkers van camping Pollen & Mollen

Marlies zorgt ervoor dat je boeking en verblijf bij Pollen en Mollen vlekkeloos verloopt. Als je vragen hebt over je boeking, verblijf of vertrek dan kun je bij haar terecht. Ze kent de omgeving op haar duimpje en deelt die kennis graag met je. Zij heet je welkom, is vraagbaak, wandelende receptie en deel van de schoonmaakploeg tijdens je verblijf en zwaait je na je vakantie weer uit. 

 

Tot 14.00 loopt ze wel ergens rond met een emmer sop, een kruiwagen onkruid of een snoeischaar. Daarna verruilt ze buiten voor binnen, om daar orde op zaken te stellen. Behalve op de wisseldagen, dan is ze tot 20.00 uur bereikbaar. Heb je een dringende vraag en zie je haar niet rondlopen dan kun je haar uiteraard appen. 

 

Michel zorgt voor groen, onderhoud en de technische zaken. Een strak grasveld, werkende WIFI en warm water. Zaterdag is maaidag en zondag is zijn vrije dag. Als hij dat tenminste kan. Want eigenlijk gebruikt hij de zondag om een mooie trap te maken, of een kast, of ergens een nieuwe kraan. Door de week werkt hij als consultant en zul je hem wat minder zien. 

 

Lieve zorgt in de zomer maanden ook al voor schoon, fris en net sanitair. Ze maait gras, wiedt het onkruid, legt klinkers en verbouwd hele schuren. Handige meid. Ze weet waar je een leuke dag uit kunt hebben en ook waar het goed eten is. Ze weet alles van onze Bell tenten, Lepelaar en andere de Waard-tenten, boomtent, basecamp in a bag en ook nog van de website. Ze maakt filmpjes en foto's voor Insta en schrijft ook nog eens de lieve en leuke teksten erbij. Al met al, een werker met een gouden hart, hoofd en handen. Na de zomer zit ze weer met haar neus in allerlei notariële wet teksten.

 

Jet zorgt in haar zomervakantie voor schoon, fris en net sanitair. Ze maait het gras, knipt de kantjes en wiedt het onkruid. Ze weet waar je moet wezen voor een vuurschaal en hout, hoe je die aankrijgt en ook weer dooft. Zij weet ook waar Marlies uithangt, mocht je haar nodig hebben en ze weet alles van onze juridische zaken. Want doordeweeks is ze notaris, maar in de zomervakantie zit ze graag met de handen in de aarde of in een emmer sop.

 

Seizoen 2024

Laat maar komen! Wij hebben er zo veel zin! Op 5, 6 en 7 april gaan we opbouwen met een groot team. De planten voor in de potten zijn gekocht, 

de boodschappen gedaan voor drie dagen hard werken en goed eten. Vanaf 22 april is het vast weer prachtig tentenkampeerweer en zijn we open.

De eerste boekingen zijn binnen, de eerste Pieterpadders hebben hun plan gemaakt, de ANWB gaf ons zojuist ( 31 maart 2024) het predicaat en keurmerk Klein Camping. Wat een mooi begin van het nieuwe kampeerseizoen. Welkom allemaal bij camping Pollen en Mollen!

 

Seizoen 2023

Seizoen 2023 was ons tweede seizoen. En wat voor een. Onze wangen kleurden veel en vaak rood van de warme reacties. Een prachtig interview in de Kampeerkampioen, een druk bezochte opening met heel veel enthousiasme , zoveel lieve mensen die ons telkens weer helpen.

Wat een rust en gezelligheid, saamhorigheid, volle bak bij tijd en wijle en nog steeds volop ruimte. Lieve mensen, prachtige tenten en zoveel enthousiaste reacties. Heel veel boeken zijn er gelezen, sterren gekeken, weerwolven verslagen en op adem gekomen. Wij kijken terug op een heel mooi eerste seizoen. Heel veel dank daarvoor lieve kampeerders, jullie hebben allemaal een plekje in ons hart.

 

Seizoen 2022

Ons eerste seizoen. Een try-it-out seizoen. Met lieve vrienden, vrienden van vrienden en zo af en toe een wandelaar van het Pieterpad. Uitproberen wat we allemaal bedacht hadden. Doet onze boekingssite wat hij beloofd, werkt het sanitair zoals we dat bedacht hebben, zijn de douche warm, zitten de stoelen fijn, zijn onze verhuurtenten werkelijk stormvast en krijgen we het voor elkaar om al onze gasten een fijne vakantie te bezorgen. Want dat is het belangrijkst. Dat iedere tentliefhebber zich thuis voelt. Veilig voelt. De rust kan vinden die wij zo graag delen. Om een boek te lezen zonder joelende kinderen om je heen. Of een paar dagen genieten van de stilte, de sterren, een kampvuur. Mijmeren, nadenken, uitslapen en wakker worden met een adempauze. Koffie zetten op je brandertje, een loom afwasje, beetje lummelen, beetje pruttelen, wandelen en pannenkoeken bakken op een klein vuurtje. Niks doen moet ook gebeuren zeggen wij vaak tegen elkaar. Natuurlijk ook omdat dat niks doen ons soms moeilijk af gaat, en we tegelijkertijd dat niks doen nodig hebben in een steeds drukkere wereld vol prikkels, social's en andere afleiding.Dat gunnen we al onze gasten. Een paar dagen of een paar weken. Wij gaan er alles (veel) aan doen om je die rust te bieden.