Vrienden van Pollen en Mollen

 

Wij houden van samen en vinden dat samen alles mooier en leerzamer is. Daarom zijn er de vrienden van Pollen en Mollen. Als eerste op de hoogte, mee-denken en mee-doen. De doe-het-zelf week waarbij je 's ochtends meehelpt en als dank daarvoor tegen een flink gereduceerd tarief kampeert. Het seizoen samen met ons opent en ook weer sluit. Ons seizoen 2023 begint op donderdag 6 april en eindigt op maandag 18 september 2023.

 

Zelf zitten we vol ideeën en plannen, genoeg voor de komende jaren. Van het aanleggen van olifantenpaadjes tot het verbouwen van een stal. Van een bessenveld zodat je pannenkoeken met blauwe bessen kan maken tot het worden van een erkend leerbedrijf.

 

We werken graag met anderen, dus heb je zelf een idee (een ijsco-car waarmee je aan wil waaien bijvoorbeeld) laat het ons gerust weten. 

 

Ieder jaar hebben we boomplant- en onderhoudsdagen. Soms in november, soms in februari, soms beide. Wil je meeplanten en -doen? Meld je dan aan als vriend van Pollen en Mollen, als een-dags vrijwilliger, of voor een maatschappelijke stage. 

De boomplantdagen in 2022 zijn 10 - 11- 12 november. We beginnen vroeg, rond acht uur en gaan door tot het werk klaar is. Drukke dagen, intensieve dagen, flinke fysieke arbeid maar vooral veel pret en gezelligheid in de buitenlucht. Goed eten, dat ook.

 

Wij vinden het fijn om vrienden te worden.

Mail info@pollen-mollen.nl