• Tents only, people only kamperen met eigen tent of een van onze te huren tenten met basecamp-in-a-bag.
  • Wij vinden het fijn dat je er bent.

hottub

Tijdens je verblijf een middag of avond ontspannen in de hottub? Wij stoken hem graag voor je op. Uiteraard controleren we het water zodat je veilig in de hottub kan ontspannen. Dat doen we met professionele meetapparatuur en we houden een logboek bij.

Tijdsloten :

  • 14.00 uur tot 16.00 uur
  • 17.00 uur tot 19.00 uur
  • 20.00 uur tot 22.00 uur

Maximaal kunnen er 6 personen in de hottub die uit hetzelfde gezin of vriendenkluppie bestaan. Natuurlijk draag je badkleding en douche je voordat je met een zucht van verlichting in het warme water stapt. Een drankje mag, zolang er maar geen glas gebruikt wordt, eten mag niet. Wij hoeven niet te zeggen dat je geen zeep en shampoo in de hottub mag gebruiken toch?

Per tijdsslot 60 euro, opgestookt, inclusief hout, inclusief schoonmaak en hygiene-maatregelingen. Reserveren kan ter plekke tot uiterlijk de avond ervoor, op basis van beschikbaarheid. Wil je er een badjas of een badjas met badlaken bij? Vraag er naar bij de receptie.

 

 

 

Vuurschaal/Kampvuur

Wil je graag een avond rondom een kampvuurtje bij je tent? Dat kan, en het mag ook tenzij de brandweer een vuurverbod heeft afgegeven. Natuurlijk ben je voorzichtig met vuur. Als je gaat slapen laat je vuur rustig uitdoven. Dit doe je door de kooltjes een beetje te verspreiden in de schaal. In geval van nood staan er emmers bluszand in de stretchtent voor je klaar. Doof het vuur niet met een plens water, dit kan gevaarlijk zijn. De afgekoelde as gaat de volgende dag in de daarvoor aangewezen plek. Alles om brand te voorkomen. Er geldt een maximum van 4 plekken per avond voor een vuurschaal. Dit om overlast te voorkomen. Eigen vuurschaal en hout meenemen kan daarom helaas niet. Na de verhuur lever je de vuurschaal leeg weer in. 

Hout is flink duurder geworden. Toch is een vuurtje stoken super gezellig. Wij hebben een grote vuurplaats met zitjes gemaakt waar je met meer omheen kan zitten. Deze plek is fijn om nieuwe vrienden te maken en tegelijk om de kosten van het hout te delen.

Bij de receptie kun je een tostipan (gietijzer) lenen. We hebben er een aantal voor de leen, en op is op.

 

Vuurschaal/hout: 15,00 ( ong.30 dm), bosje aanmaakstokjes en twee marshmallow stokken.

Reserveren kan ter plekke, afhankelijk van de beschikbaarheid en instructie brandweer.