Proefkamperen in een huurtent de Waard, Bell of Tentsile

Achterhoek kamperen camping minicamping tents-only rustig Pieterpad trekkersveld de Waard huurtent boomtent stretchtent Weltevree

Ontdek of kamperen iets voor je is, met kamperen op proef in een van onze verhuurtenten.

Beleef, ervaar en ontdek hoe dat is, dat slapen onder zeil. Dat wakker worden in de (bijna) openlucht met de geur van vers gemaaid gras, de vogels die je nooit eerder zo druk hoorde. Alsof ze met je in gesprek willen. De zon die al om vijf uur opkomt en die maakt dat je na een weekje opeens ook weer je eigen ritme leert kennen. Wij kunnen je zeggen dat dat een fijne ontdekking is. Weten we uit ervaring. Goed. Je leest het al, wij houden van het buiten leven. En van kamperen. We weten ook dat je om te kunnen kamperen wel het een en ander nodig hebt. Niet heel veel, maar de basis dingen zul je dan toch nodig hebben. En dat alles is dan opeens een grote uitgave als je nog niet eens weet of je dat wel leuk vindt. Daarom bedachten wij het proef-kamperen. Zodat je zonder al die toch wel flinke uitgaven in elk geval een keer kan proberen, ontdekken en uittesten of het je wat lijkt.

We hebben vier concepten voor je bedacht:

All by your self (als je dat wilt)

Met een de Waard tent, een goedgevulde plunjebaal -basecamp-in a-bag- vol campingspul en een kookboek onder de arm sturen we je de wei in. Je zet zelf de tent op, misschien wel voor de allereerste keer.  Je ontdekt zelf wat er allemaal in een base-camp-in-a bag- aan spul zit. Pak het uit, kijk wat je allemaal nodig hebt om te kamperen. Wij zijn benieuwd hoe het je bevalt en horen graag hoe je het vindt. 

LET OP:

Geef het nadrukkelijk aan tijdens het boeken, anders hebben wij de tent voor je opgezet en ingericht. Zijn de luchtbedden opgeblazen en de tent ingericht met keuken-en slaapspullen.

 

De Papegaaiduiker is geschikt twee personen. Een ideale manier om het kamperen uit te proberen.

With a little help

Vind je dit net een beetje te veel van het goede dan laat je ons het werk doen. De Lepelaar van De Waard staat ingericht voor je klaar. Je slaapt op een luchtbed onder of in een slaapzak. Buiten een picknicktafel, luie vlinderstoelen en een bijzettafeltje.

De Lepelaar is geschikt voor twee tot vier personen. Leuk samen met je vriendinnen of een knus weekendje weg met je lief.

Lazy afternoon

Vind je slapen op een luchtbed toch echt heel veel te veel van het goede en wil je wel graag het kamperen uitproberen, kies dan voor de basic ingerichte Bell-tent. Slapen op een opgedekt Japans futon bed, onder een dekbed. Geen zeil onder je voeten, wel een kleed. Alles wat je aan pitjes, potten, pannen, borden, bestek en afwasteiltjes nodig hebt staat in een (kleine) kast voor je klaar. Nog steeds echt kamperen, maar wij hebben een begin voor je gemaakt en net wat luxer.

Tentsile boomtent

Slapen in de bomen en onder de sterren, alleen of met zijn tweeën. Wij zijn voor. 
De tweepersoons boomtent van Tentsile (de enige echte) is ontworpen voor avonturiers en vrienden die een unieke kampeerervaring willen beleven. Een nachtje (of twee) in de bomen in de Tentsile geeft de meest comfortabele nachtrust die je ooit in een tent gehad hebt. Het staat garant voor een super toffe beleving. Echt iets voor alle avonturiers onder ons. 

Goed om te weten

  • al onze huur opties (behalve de boomtent) boek je voor of een week-end, of een midweek of een week
  • één of twee nachten is hier niet mogelijk
  • dat is omdat we na een huurperiode heel veel hebben schoon te maken en te wassen enzo
  • wij vinden het fijn dat je er bent