• Tents only, people only kamperen met eigen tent of een van onze te huren tenten met basecamp-in-a-bag.
  • Wij vinden het fijn dat je er bent.

Vrienden van Pollen en Mollen

 

Wij houden van samen en vinden dat samen alles mooier en leerzamer is. Daarom zijn er de vrienden van Pollen en Mollen. Als eerste op de hoogte, mee-denken en mee-doen. De doe-het-zelf week waarbij je 's ochtends meehelpt en als dank daarvoor tegen een flink gereduceerd tarief kampeert. Het seizoen samen met ons opbouwt, opent en ook weer sluit. Ons seizoen 2023 begint met opbouwen. Dat is gedaan. Afbouwen gaan we doen in het week-end van 16 september 2023.

 

Zelf zitten we vol ideeën en plannen, genoeg voor de komende jaren. Van het aanleggen van olifantenpaadjes tot het bouwen van een terras. Van een bessenveld zodat je pannenkoeken met blauwe bessen kan maken tot het worden van een erkend leerbedrijf. En op een dag een horecavergunning, zodat we broodjes kunnen regelen voor je.

 

We werken graag met anderen, dus heb je zelf een idee (een ijsco-car waarmee je aan wil waaien bijvoorbeeld) laat het ons gerust weten. Kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Ieder jaar hebben we boomplant- en onderhoudsdagen. Soms in november, soms in februari, soms beide. Wil je meeplanten en -doen? Meld je dan aan als vriend van Pollen en Mollen, als een-dags vrijwilliger, of voor een maatschappelijke stage. 

 

We beginnen vroeg, rond acht uur en gaan door tot het werk klaar is. Drukke dagen, intensieve dagen, flinke fysieke arbeid maar vooral veel pret en gezelligheid in de buitenlucht. Goed eten, dat ook.

 

In april gaan we met de vrienden van Pollen en Mollen het terrein opbouwen. De stretchtent, de verhuurtenten, links en rechts nog wat planten in de grond. Schapenvachtjes in de stoelen, priklichten in de startblokken. De puntjes op de i voor 23 april het seizoen kan beginnen. En wat hebben wij daar een zin in! 

 

Zodra bekend is wanneer de winter- onderhoudsdagen voor 2023 zijn ontvang je als vriend van Pollen en Mollen bericht.

Wij vinden het fijn om vrienden te worden.

Insta vrienden van pollen en mollen

Mail info@pollen-mollen.nl