Vrienden van Pollen en Mollen

Het seizoen 2024 staat al weer bijna voor de deur, heel fijn.

Bijna mogen we weer! Op 5, 6 en 7 april 2024 gaan wij er weer een super gezellig opbouw week-end van maken. De tenten van zolder, het onkruid eruit en de gezelligheid en belofte van een mooi seizoen erin. Samen klussen en opbouwen, fijne maaltijden, gezelligheid. Wij hebben er heel veel zin in. Alle vrienden hebben inmiddels bericht gehad, maar mocht je nu denken " ja, dat wil ik ook", neem dan even contact met ons op. Dat vertellen we je er alles over.

 

Wij houden van samen en vinden dat samen alles mooier en leerzamer is. Daarom zijn er de vrienden van Pollen en Mollen. Als eerste op de hoogte, mee-denken en mee-doen. De doe-het-zelf week waarbij je 's ochtends meehelpt en als dank daarvoor tegen een flink gereduceerd tarief kampeert. Het seizoen samen met ons opbouwt, opent en ook weer sluit. 

 

Zelf zitten we vol ideeën en plannen, genoeg voor de komende jaren. Van het aanleggen van olifantenpaadjes tot het bouwen van een terras. Van een bessenveld zodat je pannenkoeken met blauwe bessen kan maken tot het worden van een erkend leerbedrijf. En op een dag een horecavergunning, zodat we broodjes kunnen regelen voor je, koffie en een koel drankje. Een jeu de boule baan! Dat zou fijn zijn! Die willen we wel. Maar wat we vooral heel graag willen is dat jij een beetje tot rust kan komen hier. Dat alle stress een beetje kan wegwaaien in de wind. Dat je lijf zich kan ontspannen. Dat het wil lukken om je mobiel even te laten voor wat ie is. 

 

We werken graag met anderen, dus heb je zelf een idee (een ijsco-car waarmee je aan wil waaien bijvoorbeeld) laat het ons gerust weten. Kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Ieder jaar hebben we boomplant- en onderhoudsdagen. Soms in november, soms in februari, soms beide. Wil je meeplanten en -doen? Meld je dan aan als vriend van Pollen en Mollen, als een-dags vrijwilliger, of voor een maatschappelijke stage. 

 

We beginnen vroeg, rond acht uur en gaan door tot het werk klaar is. Drukke dagen, intensieve dagen, flinke fysieke arbeid maar vooral veel pret en gezelligheid in de buitenlucht. Goed eten, dat ook.

 

In april gaan we met de vrienden van Pollen en Mollen het terrein opbouwen. De stretchtent, de verhuurtenten, links en rechts nog wat planten in de grond. Schapenvachtjes in de stoelen, priklichten in de startblokken. De puntjes op de i voor 23 april het seizoen kan beginnen. En wat hebben wij daar een zin in! 

 

Zodra bekend is wanneer de winter- onderhoudsdagen voor 2023 zijn ontvang je als vriend van Pollen en Mollen bericht.

Wij vinden het fijn om vrienden te worden.

Insta vrienden van pollen en mollen

Mail info@pollen-mollen.nl