Proefkamperen

 

De Waard Lepelaar 2- 4 personen (with a little help)

Tussen fris groen en jonge aanplant staat onze Lepelaar voor je klaar. De plek is ruim opgezet. Ook hier een comfortabele 100m2. Buiten vind je een lange tafel met twee banken of een picknicktafel.

Binnen vind je vier slaapplekken ( of twee en flink wat ruimte voor je eigen bagage), een tafeltje en vier stoelen. In de base-camps-in-a-bag die voor je klaar staat in de tent vind je - afhankelijk met hoeveel personen je komt voor twee tot vier personen - alles wat je nodig hebt om te slapen, kook- en eetgerei.

 

 

Indeling

De Lepelaar is een ruime vierpersoons familie-vriendentent. Ruim, mooi van lijn ( vinden wij) en een duurzame stormtent. Door de grote luifel biedt hij veel schaduw bij de tent of een prima afdek bij regen. De Lepelaar is voorzien van twee twee-persoons slaapcabines, twee tot vier enkele luchtbedden, twee tot vier slaapzakken, twee tot vier lakenzakken en twee tot vier (dunne) kussens. De slaapgedeeltes zijn met een gordijn van elkaar gescheiden. Doe ze open of rits ze weg en je slaapt met maximaal vier in een grote ruimte. Of hou lekker veel beweeg-en opberg ruimte over als je met zijn tweeën kampeert. 

 

Zelf meenemen, niet inbegrepen

  • Handdoeken
  • Thee-vaatdoeken

 

De inhoud van een base-camp-in-a-bag vind je hier.

Als je voor het eerst kampeert vind je hier een paklijst.

De tarieven 2023 vind je hier.