Duo tot kwintet

Een paar dagen, een paar weken met vrienden of lief. Back to the basic's. Water halen, mobielen aan de kant en 'n wedstrijdje Kubben of Mollky. Niksen. Schommelen, soezen in de hangmat, picknicken op een kleedje. Nieuwe vrienden maken. 's Avonds uren rond het kampvuur elkaar belangrijke verhalen vertellen. Als de avond valt en iemand zijn gitaar pakt dan kan het zomaar zijn dat je jezelf hoort zingen. Of dat je na een paar nachten onder zeil opeens weer weet waar het voor jou over gaat.

Even genoeg van alle basic's en cosyness? Ontdek dan de actie in de Achterhoek. Suppen, waterskiën, kleiduiven schieten, bootje huren, naar het klimbos of de dierentuin. Eet goed en betaalbaar in het schaftlokaal van de DRU, haal een goed belegd broodje bij Broods of laat Holiday de vette bek bezorgen.

 

Pollen en Mollen is een camping waar je goed samen naar toe kan. 

 

Per boeking kun je een plek voor maximaal 4 personen regelen.  Boek je een duo tot kwintet plek dan boek je automatisch voor 2 tot max 4 personen. Natuurlijk kun je hier ook prima solo kamperen. Let op; de duo tot kwintet plekken boek en betaal je voor minimaal twee personen, ook als je solo komt.

 

Boek je de Tentsile boomtent, dan boek je automatisch voor max. twee personen, ook als je solo komt. 

 

Boek je de Bell-tent ( 2 personen) dan hou je vast van een klein beetje extra luxe. Onze Bell-tent is ingericht met een Japans futon bed, heeft een groot rond kleed over de gehele diameter van de tent en er zijn slingers en lampjes. Beddegoed en dekbed is inbegrepen en iedere vrijdag brengen we je schoon beddengoed mocht je langer blijven dan een week. Natuurlijk vind je er de nodige potten en pannen keurig in een kastje.

Koken doe je op een twee-pitter buiten of in de strechttent. Buiten vind je een picknicktafel, een bijzettafeltje en twee luie stoelen (Weltevree) en voor je deur heb je een prive hangmat. Een Tarp zorgt voor schaduw. Wil je een lekker vuurtje stoken, dan heb je ook nog een driepoot vuurschaal tot je beschikking.

 

Boek je de De Waard Lepelaar ( 4 personen) dan staat de tent op en de basecamp- in- a -bag ligt voor je klaar. Zelf nog even de base-camp in a bag uitpakken, het ordenen in het kastje als je dat wilt, je luchtbed opblazen en je vakantie kan beginnen. Buiten tref je een picknicktafel, een bijzettafeltje en vier relax stoelen (de vlinderstoelen van Lafuma). Binnen een kleiner tafeltje met twee bankjes voor als het regent en je in de voortent een spelletje wilt spelen. Of koken.

 

Boek je de De Waard Papegaaiduiker ( 2 personen) dan staat de tent op en ligt er een twee-persoons base-camp in a bag klaar. Buiten een tafel, een bijzettafeltje en twee relax stoelen (Campz). Zelf de base-camp in a bag uitpakken, je verbazen wat je allemaal nodig hebt om te kamperen, luchtbed opblazen, slaapzak uitrollen en je vakantie kan beginnen. 

 

Klik hier voor de plattegrond

Klik hier voor de tarieven 2023